EchipaEchipa noastră este formată din oameni tineri care cultivă schimbarea pe care vor să o vadă în lume. Să facem cunoștință!

Mălina Chirea

Mălina Chirea

Cofondator Asociatia Initiativa pentru Fericire

Calea dezvoltarii personale este adesea spinoasa, confuza si greu de gestionat. De aceea, impreuna cu Andrei, am initiat acest proiect din dorinta de a oferi o plasa de siguranta tuturor celor care isi cauta in mod activ fericirea.

Pasiunea mea este viata, savurez fiecare clipa si devin tot mai experimentata cu fiecare pas.

Pentru ca iubesc oamenii, m-am focusat pe pregatirea mea catre o asistenta cat mai buna a lor. 

Ma puteti gasi si pe Facebook.  

Andrei Chirea

Andrei Chirea

Cofondator Asociatia Initiativa pentru Fericire

Sunt fericit :) si pragmatic. Cred, de asemenea, ca viata are o energie cu care functioneaza.

Sunt artist si programator, ceea ce m-a ajutat sa imi dezvolt atat sensibilitatea cat si partea rationala. Atentia mea este catre dezvoltarea personala si toate formele de creatie, ca antreprenor la Witchhut LLC si in viata de zi cu zi.

Sunt un Master Practitioner NLP si lucrez usor cu subconstientul prin imaginatie si puterea emotiilor. Percep NLP-ul ca fiind o cale catre pacea interioara. 

Aceasta Asociatie este ceva pentru care m-am pregatit toata viata, chiar daca am inteles lucrul acesta abia in 2012.

Oana Brătilă

Oana Brătilă

Community Manager @ Institutul pentru Fericire

Nu sunt un expert în domeniul fericirii, dar știu că un zâmbet poate face lumea mai bună, după cum mai multe zâmbete pot face lumea și mai bună. Îmi doresc să trăiesc într-o țară în care oamenii să zâmbească mai mult și mai des. Mă aflu, așadar, aici, dintr-un motiv egoist. Știu că ajutându-i pe ceilalți, mă voi ajuta, de fapt, și pe mine să mă bucur mai mult de tot ce se află în jurul meu. 

Cred în puterea recunoștinței și îmi doresc, în mine și în cei din jurul meu, să cultiv un spirit al cooperării, compasiunii și altruismului. Îmi doresc ca lumea să se molipsească de zâmbet. :)

mă găsești și pe blogul meu personal: o brătilă pe .ro

Andreea Gospodariu

Andreea Gospodariu

Project Manager

Am căutat mereu să fac ceva al cărui scop să fie fericirea celor din jur și impactul a ceea ce fac să se traducă prin a contribui pozitiv în viața oamenilor. La Institut e ocazia perfectă să presar, împreună cu echipa, puțină magie în viața oamenilor, să dau ceva înapoi lumii.

Am experimentat la rândul meu nefericirea și am avut norocul să dau peste cărțile potrivite și să întâlnesc oameni minunați care m-au inspirat, iar activitatea în Institut e modul meu de a arăta cât de recunoscătoare sunt pentru toate astea. Aici e locul unde pot să fiu o mică parte dintr-un mecanism care aduce bucurie în viețile oamenilor.

Aurel Drăguț

Aurel Drăguț

Webmaster

Sunt un om destul de trecut prin viață, așa cum a fost ea, și cu bune și cu mai puțin bune. Am întâlnit pe drum oameni minunați, care m-au ajutat să trag aer în piept și să merg mai departe, care mi-au arătat că "se poate". Așa că, pe principiul "dă mai departe", am căutat sa returnez gestul acolo unde am simțit că este nevoie.

Sunt pasionat de muzică și de calculatoare, îmi place enorm de mult să văd lumea zâmbind și consider că fiecare zi în care putem zâmbi este o binecuvântare, pentru că un simplu zâmbet poate face minuni uneori.

Patricia Dinuț

Patricia Dinuț

Graphic Designer

Sunt o persoana simpla, ce crede ca totul in viata se intampla cu un scop. Aceeasi parere o am si despre inceputul colaborarii mele cu Institutul pentru Fericire, loc unde am intalnit oameni minunati, alaturi de care am reusit sa inteleg ca nu trebuie sa alerg dupa fericire, ci sa constientizez ca ea ma inconjoara la orice pas. Imi doresc sa imi dezvolt creativitatea si pe mine insami cat mai mult alaturi de Institut, iar oamenii sa inteleaga ca fericirea este un lucru simplu de obtinut si de oferit, uneori printr-un simplu zambet. :)

Ruxandra Scripcariu

Ruxandra Scripcariu

Photo/Video Producer

Pot spune despre mine că sunt voluntar de profesie. Fac asta de mulți ani și știu că fără posibilitatea aceasta nemărginită de a experimenta câte puțin din orice mă interesează, nu aș fi descoperit ce îmi place să fac cu adevărat. La Institut, am ajuns să îmi pun visele în aplicare.  

Fericirea mi-o culeg din lucrurile simple care mă înconjoară, iar faptul că pot pune un zâmbet pe fața celor cu care lucrez, îmi dă o satisfacție maximă. Cred într-o lume frumoasă, în care ajutorul este necondiționat.  

Când nu sunt în fața laptopului, mă găsești afară, cu bicicleta și cu aparatul foto.