Bootcamp pentru Fericire!


Unii oameni își planifică să fie fericiți peste 5 ani sau cu vreo ocazie care să le schimbe viața, însă cel mai bun moment să fii fericit este chiar acum.

O spun membrii comunității noastre, o susținem noi, dar și cei mai mari specialiști în domeniul psihologiei pozitive: o componentă foarte importantă a fericirii este îmbogățirea relației cu tine însuți, mai precis acceptarea de sine.

Tocmai pentru a susține acest proces de acceptare de sine organizăm Bootcamp-ul pentru Fericire în perioada 20-23 august 2015. Tabăra este pentru oricine vrea să construiască o relație pozitivă cu el însuși, pentru pasionații de dezvoltare personală și pentru cei care sunt pur și simplu dornici să regăsească un echilibru în și cu ei înșiși.

Beneficiile tale

 1. Practică – toate activitățile din timpul BootCamp-ului se bazează pe practică, atât a noastră cât și a ta, pentru că oricâte poți citi despre fericire și acceptarea de sine, nu poate egala exercițiul. Vei experimenta ateliere, exerciții, coaching de grup.
 2. Știință - toate experiențele din cadrul taberei sunt bazate pe instrumente care au fost testate și validate de psihologi din centre de cercetare precum Harvard University, Cambridge University, UCLA, Stanford University sau Berkeley.
 3. Încredere - vei avea acces la un spațiu în care cultivăm încrederea; tot ceea ce vom explora și descoperi în Bootcamp va rămâne în sala de curs și în noi inșine, iar orice simți să împărtășești cu noi se păstrează în siguranță deplină.
 4. Comunitate - vei avea acces la comunitatea oamenilor care sunt profund pasionați de dezvoltarea lor; vei găsi aici oameni cu care împărtășești acelasi interes pentru creștere și alături de care vei practica și vei învăța, prin joc, dar nu numai, ceea ce ai nevoie să știi pentru a te conecta cu autenticitate la tine însuți.

Traineri

Trainerii care vor avea grijă ca experiența ta să fie valoroasă: Vlad Negrilă, Ina Custură, Diana Popescu, Andreea Neacșu, Alina Goanță, Mălina Chirea și Andrei Chirea.

 • Vlad Negrilă - NLP Trainer, NLP Master şi co-fondator al proiectului Călătorii prin Sunet.

Sunt pasionat de NLP, psihologie socială şi comportamentală şi am ales meditaţia ca hobby principal. Scopul meu este şi să te învăţ cum poţi să aplici procesele NLP, astfel încât mintea ta să le generalizeze în cât mai multe situaţii şi în momentul în care faci o schimbare, aceasta să-şi lase amprenta într-un mod pozitiv şi în alte domenii ale vieţii tale, precum o pietricică pe care o arunci în apă şi valurile ei se propagă spre ţărm.

Abia aştept să ne întâlnim!

 • Ina Custură - NLP Trainer, NLP Master și co-fondator al proiectului Călătorii prin Sunet

Sunt un om iubitor de viață și de oameni, pasionat de dezvoltare personală și îmi doresc să împărtășesc din cunoștințele și experiențele acumulate de-a lungul anilor de formare în psihologie și programare neuro-lingvistică. Obiectivul meu este de a aduce o schimbare pozitivă în viețile oamenilor și fac acest lucru folosind instrumente specifice din programarea neuro-lingvistică în sesiunile de training și coaching.

 • Diana Popescu – Organizational Development Coordinator – Coca – Cola HBC și voluntar în Asociația Inițiativa pentru Fericire.

Fascinată de mică de comportamentul oamenilor și de „butoanele” pozitive și negative care îi activează, mi-am descoperit pasiunea pentru dezvoltarea oamenilor în mediul ONG – AIESEC și m-am orientat, ulterior, și către o carieră în această direcție. Am acumulat peste 9 ani de experiență în aria de Resurse Umane, lucrând în departamentele de HR a două mari corporații: Kaufland și Coca-Cola HBC.

 • Andreea Neacșu
Am o mare pasiune față de învățare. De șase ani m-am specializat în educația adulților și sunt foarte interesată de tot ceea ce face ca un proces de învățare să aibă succes. Mă concentrez în training pe punctele forte ale indivizilor, motivațiile și pasiunile lor, lucrurile pentru care sunt recunoscători și pe felul în care pot integra toate sferele vieții într-un tot armonios. 
 
Abia aștept să ne întâlnim în spatiul magic de învățare de la Bootcampul pentru Fericire!
 
 • Alina Goanță

Sunt Accredited Senior Coach (IIC&M), Practician Certificat Points of You ™ – The Coaching Game, cu o experiență de coaching de 4 ani. După 8 ani de activitate în domeniul resurselor umane, în medii corporate și antreprenoriale, am ales o nouă carieră în coaching din curiozitatea de a descoperi oamenii din spatele diferitelor roluri profesionale și din dorința de a-i susține în propriile lor procese de descoperire de sine și de evoluție personală. Unul dintre citatele mele preferate este “You were put on this earth to achieve your greatest self, to live out your purpose, and to do it fearlessly”.(Steve Maraboli). Mă puteți cunoaște mai bine pe site-ul meu: www.coachingforchange.ro

Aștept să descoperim împreună cum este să fii și să trăiești fericit!

 • Mălina-Ana Chirea

Sunt antreprenor social din 2010 și proiectul de suflet în care lucrez este Asociatia Initiativa pentru Fericire. De asemenea, sunt Consilier pentru Dezvoltare Personală, Practitioner NLP, trainer UNCTAD și am cunoștințe extinse de psihologie pozitivă. Psiunea mea este dezvoltarea personală, pe care o studiez și o practic intens de 7 ani. În tot acest timp am testat domenii diferite, de la clasica terapie (cognitiv – comportamentală, jungiană, ericksoniană etc.) până la programarea neuro-lingvistică, constelații sistemice, reiki sau coaching (de grup, individual). În anul 2012 am descoperit psihologia pozitivă și a fost un fel de “dragoste la prima vedere” – este un domeniu care lucrează și analizează individul din perspectiva punctelor lui forte, scoțându-l astfel din ciclul negativ al victimei.

Pe lângă rolul de antreprenor, sunt și mama unui băiețel fantastic de 5 luni. Obiectivul meu personal este să devin cea mai bună versiune a mea, în fiecare zi. 

 • Andrei Chirea

Sunt antreprenor din 2005 și partener în primul studio de jocuri românesc. De peste 14 ani sunt pasionat de dezvoltare personală, timp în care am lucrat intens la descoperirea și transformarea traumelor mele. De asemenea, sunt master practitioner NLP și, din 2012, cofondatorul Asociației Inițiativa pentru Fericire. 

***

În plus, vineri dimineață, la o sesiune specială de Vinyasa Strong Flow, o vom avea alături pe Minodora Dinu (Dora), instructorul nostru de Yoga.

Dora Trainer și consilier în dezvoltare personală, cu un doctorat în Științele Educației, Dora a descoperit Yoga în 2008 și spune despre acel moment că a fost dragoste la prima respirație. Acum este profesor certificat de Yoga Alliance International cu 500 de ore de formare în India.

Experiența ei de 35 de ani ca educator și trainer te va conduce cu răbdare și grijă de-a lungul orei de practică, prin explicații, aliniere și ajustare. Mai multe despre Dora, pe site-ul ei: https://minodoradinu.wordpress.com/ 

Tematică

Acceptarea de sine în diferitele ei forme este tematica Bootcamp-ului pentru Fericire, unde vei analiza, înțelege și practica alături de traineri și coachi din domeniul psihologiei pozitive, modalități de a crea o relație armonioasă cu tine însuți.

Câteva din temele pe care le vom aborda:

 • mindfulness
 • compasiune de sine
 • imagine de sine
 • acceptarea stărilor emoționale
 • depășirea convingerilor limitative

Alte activități cu scop de destindere și relaxare: boardgames, storytelling, jocuri de improvizație, vizionare de documentar și, bineînțeles, petrecere!

Câteva cuvinte despre activitățile la care vei participa:

Pentru că "acceptarea de sine" este un subiect complex, chiar de la început vom stabili împreună care sunt nevoile tale, dificultățile pe care le întâlnești atunci când vrei să te accepți așa cum ești, aici și acum. După aceea ne vom orienta atenția către soluții personalizate pentru tine. Apoi vom stabili care este drumul dintre cele două și cum în mod specific poti să obții acele solutii și cum poti să înveți să faci asta oricând dorești.

 • Depășirea convingerilor limitative - cu Ina și Vlad

Leonardo DiCaprio spunea în filmul "Inception" că cel mai puternic virus din lume este un gând. Un gând de care ești așa de convins încât te poate ajuta și sustine în procesul acceptării de sine sau te poate împiedica să faci asta. Însă poți să influențezi acest gând astfel încât să însemne altceva, ceva care-ți dă putere și nu te oprește să te simți bine în pielea ta. Haide să înveți cum poți să faci asta!

 • Mega-mentor - cu Ina și Vlad

În viață poți primi sfaturi de la foarte mulți oameni: rude, prieteni, profesori, angajatori și alte persoane care cred că știu ce este cel mai bine pentru tine. Fiecare avem în noi acea parte înțeleaptă care te așteaptă să-i pui întrebarea potrivită astfel încât să te ajute să te accepți. În această sesiune primești o cheie cu care poți să ai acces în interiorul tău, în locul unde se află cele mai bune sfaturi.

 • Imaginea și compasiunea de sine - cu Ina, Vlad și Andreea

Fiecare dintre noi, la un moment dat, și-a construit în mintea sa "tabloul personal". Ce este "tabloul personal"?. Imaginează-ți că mergi printr-un muzeu de tablouri și la un moment dat ajungi în fața unuia în care ești chiar tu. Modul în care ești înfățișat în acest tablou este foarte important și acest lucru poate face diferența dacă te accepți sau nu. De asemenea, în timp ce te uiți la tablou, ce parere ai despre acesta? Ce-ți spui în mintea ta joacă de asemenea un rol cheie. 

Partea frumoasă este că poți să influențezi toate aceastea într-un mod simplu și distractiv și asta vei învăța în această sesiune din Bootcampul pentru Fericire. Lucrăm la felul în care aceste tablouri arată în diferite momente din viața noastră. Ne vom concentra pe felul în care alegem și pictăm aceste tablouri cu compasiune de sine, recunoștință și acceptare.

 • Când tu te schimbi și viața ta se schimba - cu Alina

Până la momentul întâlnirii noastre, vei fi descoperit deja o mulțime de lucruri noi despre tine, multe convingeri, percepții și perspective ți se vor fi schimbat. Ceea ce vom face mai departe împreună va fi să luăm toate aceste schimbări care au avut loc în interiorul tău și să le integrăm în diferite aspecte din viața ta. Vom face acest lucru prin discuții, exerciții și jocuri de coaching, unul dintre instrumentele de care ne vom bucura fiind Points of You - The Coaching Game.

 • Relația cu autoritatea - cu Mălina și Andrei

Relația pe care o avem cu autoritatea este relația pe care au sădit-o părinții noștri cu noi la începutul vieții. În România, mulți am fost educați pornind de la premisa că trebuie să ne respectăm părinții într-un raport de forțe superior - inferior. De aici, noi, omul adult, ajungem să experimentăm o serie de temeri care ne obturează stima de sine. Cum să te accepti pe tine când te vezi inferiorul unui alt om? Cum să fii demn și să îți ceri drepturile când cauți să îi mulțumești pe ceilalți? Și cum să fii autonom dacă tu cauți soluțiile la ceilalți? În acest atelier de lucru vom dezbate care sunt cauzele și cum ne manifestăm în relația cu autoritatea. Vom găsi de asemenea soluții, împreună, facilitate de Mălina și Andrei, pentru a fi siguri pe noi și blânzi cu părerile noastre.

***

Fiecare sesiune se termină cu o călatorie în interior. Aceasta are rolul de a așeza învățămintele și fiecare informație în acele locuri din mintea ta, astfel încât ele să-ți fie disponibile oricând ai nevoie.

Ce asigurăm noi, ce contribuție aduci tu

Noi asiguram cazare, mâncare și multe momente „a-ha”!

Avem 20 de locuri disponibile, iar investiția ta este de:

 • 630 RON daca plătești până pe 1 august inclusiv
 • 700 RON dacă plătești în perioada 2-10 august

Vino cu cineva drag ție și primiți amândoi o reducere de 10%!*

* reducerea se cumulează cu alte oferte obținute prin partenerii noștri 

Dacă la finalul acestei experiențe simți că nu ai câștigat o relație mai bună cu tine însuți, noi ne angajăm să îți returnăm banii. Fără termene lungi și un munte de hârtii. Fără întrebări în plus. Ți-i returnăm în maxim 7 zile.

Unde mergem? 

Pentru ca cele 4 zile de ateliere să fie însoțite de aerul de munte relaxant și să ne scăldăm ochii în verde, locul de desfășurare a taberei este Moeciu de Sus - complexul House of River. 

Înscriere

Te invităm să te înscrii (până pe 10 august) completând formularul de mai jos, urmând să te contactăm noi pentru finalizarea procesului.

Dacă simți că ai nevoie de mai multe detalii cu privire la Bootcamp, te invităm să o contactezi pe colega noastră, Andreea:

Abia te-așteptăm! :)

Bootcamp pentru Fericire