"Hector and the Search for Happiness" - Difuzare


Despre film

Pe 20 martie, de la ora 20:00, ajunge la Connect Hub (Bd. Dacia, nr. 99, etaj 4) "Hector în căutarea fericirii" ("Hector and the Search for Happiness"), un film semnat de Peter Chelsom, regizorul minunatului “Serendipity”.

Hector (Simon Pegg) este un psihiatru de vârstă mijlocie, plictisit de viata sa banală și care se simte ca un impostor: nu a gustat din viață cu adevărat, totuși oferă consultanță pentru pacienții săi, pe care nu îi poate ajuta așa cum și-ar dori.

Soluția? Hector decide să lase în urmă viața sa condusă de rutină și, înarmat cu curaj și curiozitate, pornește într-o căutare în lungul și-n latul lumii, în speranța că va găsi formula fericirii adevărate. Astfel, Hector începe o aventură deopotrivă tumultoasă și amuzantă.

Bazat pe romanul cu același nume, filmul "Hector în căutarea fericirii" este o poveste savuroasă regizată de Peter Chelsom, în care joacă Simon Pegg, Toni Collette, Rosamund Pike, Stellan Skarsgård, Jean Reno și Christopher Plummer.

Trailer OficialWebsite Oficial: http://hectorandthesearchforhappiness.tumblr.com/

---

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 20 de lei, iar popcornul este, bineînțeles, din partea casei.

---

Pe Rosamund Pike ai mai vazut-o în "Furia Titanilor", "Mândrie și Prejudecată", "The Libertine", dar și în cel mai nou film al său, "Gone Girl".

Pe actorul, scriitorul și comediantul englez Simon Pegg sigur îl știi din "Ice Age" unde interpretează vocea lui Buck, nevăstuica aventurieră, dar și din "Misiune Imposibilă", "Cronicile din Narnia" și "How to Lose Friends & Alienate People".
---

Hai să sărbătorim fericirea împreună!