Întâlnirile de comunitate
„Happiness Meet”


Zi de zi, mai mult sau mai puțin conștient, căutam în interiorul nostru să descoperim cine suntem cu adevărat, către ce ne îndreptăm și ce ne dorim de fapt sa facem. De cele mai multe ori, însă, ne lăsăm acaparați de grij și de îndatoriri și uităm să mai avem timp și pentru noi, pentru găsirea răspunsurilor.

La Institutul pentru Fericire am luat decizia de a crea o întâlnire săptămânală în care ai ocazia să te dezvolți alături de oameni ca tine: curioși să afle care este misiunea lor, care sunt convigerile care-i limitează și cum pot acționa mai bine în funcție de valorile pe care le au.

Vom aborda subiectul resurselor emoționale, al îndemânărilor sociale și cum poti să le aduci în viața ta: încrederea în sine, creativitatea,  comunicarea eficientă, relațiile sănătoase. De asemenea, vom da la o parte orice urmă de amânare, teamă de eșec sau chiar autosabotare. Și toate aceste lucruri se vor materializa în exerciții practice, discuții libere sau dezbateri pe echipe.

Tu ai doar un singur lucru de făcut: să-ți iei un angajament către tine însuți că vei fi consecvent și vei merge pe acest drum până la capăt.

Informații logistice

Întâlnirile de comunitate „Happiness Meet” au loc joia.

Ne strângem începând cu ora 18:40, să bem un ceai și să ne acomodăm cu spațiul, astfel încât la ora 19:00 să putem începe discuțiile.

Participarea presupune o donație sugerată de 30 de lei. Oricine își dorește să participe, dar nu poate contribui financiar, este binevenit! Noi vă așteptăm cu apă, ceai, cafea și ronțăieli. :)

Devino Membru!