22
Sep

Managing Happiness and Resilience - cu Eiji Han Shimizu


Cum poti deveni mai fericit?

Stiinta moderna ne demonstreaza ca fericirea este usor practicabila, asa cum este cantatul la pian sau jocul de golf. Pe langa informatii recente despre stare de bine subiectiva, acest atelier de lucru implica o varietate de exercitii: jurnal, meditatie, jocuri si film.

Obiectivul sau este ca tu sa practici calitati ce potenteaza fericirea.

 

Despre  Workshop

Eiji Han Shimizu a mai venit in Romania in 2013, la Conferinta despre Fericire. Atelierul lui de lucru a fost votat cel mai revelator de peste jumatate din cei 300 de participanti.

"Managing Happiness and Resilience" a fost deja livrat in mai multe tari din America, Europa si Asia, in companii multinationale si ONG-uri. Multi participanti au spus ca si-au schimbat modul in care se conecteaza cu ei insisi si cu ceilalti, modul in care isi percep circumstantele si in care isi planifica viitorul.

Modulul 1 - pe 22 septembrie: Abilitati intra-personale pentru reducerea stresului. Invata sa te conectezi la mintea si corpul tau.

   Cursul va acoperi:
   • Mindfulness
   • Rezistenta emotionala
   • Optimism

Modulul 2 - pe 23 septembrie: Abilitati inter-personale pentru reducerea stresului. Invata sa te conectezi la ceilalti si la mediu.

   Cursul va acoperi:
   • Compasiune
   • Recunostinta
   • Misiune personala

 

Despre Eiji 

 

Eiji Han Shimizu este producator multipremiat, scriitor si trainer. Focusul muncii sale este cea mai importanta emotie umana: fericirea.

Documentarul sau, HAPPY, a castigat premii la festivaluri de film din toata lumea, a fost folosit ca material educativ in numeroase contexte la nivel mondial si a devenit cel mai descarcat documentar pe iTunes.

 

Eiji a produs de asemenea un serial TV despre fericire pentru televiziunea nationala din Japonia si, impreuna cu calugari ZEN si cercetatori, a dezvoltat o serie de ateliere de lucru pentru a creste abilitati legate de fericire intr-o forma interactiva si practica. Mai multe corporatii, universitati si ONG-uri folosesc metodele lui pentru a-si ajuta echipele.

Nu in ultimul rand, Eiji are un MBA de la Universitatea din Miami si este certificat in Psihologie Pozitiva la cel mai bun masterat din lume, cel al Universitatii Pennsylvania.

 

Informații logistice

Atelierul de lucru va avea loc pe 22 si 23 septembrie, in doua module diferite, in intervalul 17 - 21.

In functie de disponibilitatea ta, te asteptam in ambele zile sau in oricare dintre zile!

*Pretul unui bilet:

Early Bird (pana la 7 septembrie):

 • 70 de lei pentru o zi (oricare dintre ele)
 • 130 de lei pentru ambele zile

Full Price (pana in ziua evenimentului):

 • 90 de lei pentru o zi (oricare dintre ele)
 • 160 de lei pentru ambele zile

Pentru grupuri de minim 3 participanti, oferim o reducere de 10%!

 

Pentru a-ti asigura biletele, te rugam sa virezi direct banii in contul nostru:

Asociatia Initiativa pentru Fericire

RO65INGB0000999903479422

Daca preferi sa platesti cash, te asteptam la sediul nostru, pe Bd. Dacia nr. 14.

 

Informatii suplimentare gasesti la colega noastra, Malina: malina.chirea@ipf.ro.

*Preturile acopera costurile de transport si acomodare pentru Eiji, costurile salii si ale promovarii. Obiectivul nostru si al lui Eiji este ca fericirea sa ajunga la cat mai multi oameni.

Ne vedem in curand! :)
Parteneri Media: