Seara de Carte


Seara de Carte este un prilej de a descoperi în fiecare lună cărți care pot schimba percepții, obiceiuri, păreri sau chiar vieți și, totodată, un pretext de a ne reuni și de a cunoaște oameni noi, de a explora împreună căutările interioare.

Întâlnirea este organizată în parteneriat cu Librăriile Cărturești și Mirela Horumbă, psiholog și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România. 

Seara de Carte ia forma unei prezentări succinte a subiectului cărții, urmată de o discuție deschisă pe temă între participanți și invitații speciali. Este o întâlnire dedicată atât celor care au citit cartea propusă, cât și celor care încă nu au apucat să o răsfoiască, dar sunt interesați de subiectului acesteia și de dezbaterile organizate în jurul său.

În biblioteca Institutului există cel puțin un exemplar din cartea propusă pentru dezbatere.

***

Întrucât numărul de locuri este limitat, înscrierea se face pe bază de rezervare. Participarea presupune o donație sugerată de 30 lei, care ne ajută să acoperim costurile sălii, dar oricine este binevenit să participe, indiferent de suma cu care poate contribui.

Noi te așteptăm cu drag, cu ceai și biscuiți! :)