PsihoterapieDin fericire, psihoterapia a început să fie o nevoie firească a omului contemporan pentru a conștientiza, înțelege, vindeca și integra problemele de pe diferite paliere personale. Te anunțăm cu drag că echipei Institutului pentru Fericire i s-a alăturat un specialist în psihoterapie – Simona Retea.

Despre Simona

”Cred cu tărie în puterea "binelui" și într-o viață armonioasă și echilibrată, raportată la natură și la mediul înconjurător. Ceea ce trăim e unic… Și cred în puterea fiecăruia de a se descoperi și de a-și conștientiza universul interior atât de necesar pentru dezvoltarea personală.

Orice proces terapeutic este o întâlnire prietenoasă, empatică, de creștere în ambele sensuri, bazat pe încredere, respect și autenticitate. În timpul călătoriei, vom descoperi împreună valorile și resursele, care ne vor ghida către soluțiile adecvate depășirii momentelor dificile.

Sprijinul meu necondiționat, disponibilitatea, prezența și suportul emoțional pe care le practic promovează un stil de lucru unic și creativ.”

Certificări:
Consilier psihologic și psihoterapeut experiențialist, cod personal 08441

Metoda de lucru

Psihoterapia experiențială și a unificării se referă la o abordare holistică, centrată pe analiza de simbol, dezvoltare personală și autoschimbare. Se bazează pe trăirea emoției "aici și acum" și pune accent pe utilizarea metaforei ca exercițiu provocator pentru resemnificarea experienței trăite, generând un proces de unificare și integrare. Este o terapie de lucru atât în individual cât și în grup, deopotrivă pentru adulți și copii.

De ce să vii

  1. identifici o soluție optimă pentru nevoia/dificultatea apărută
  2. pentru creștere și dezvoltare personală
  3. pentru relaxare emoțională și obținerea unei stări de bine

Informații logistice

Costul unei ședințe individuale de psihoterapie este de 100 de lei, iar costul unei ședințe de terapie de familie sau cuplu este de 150 de lei.

Durata ședințelor este de 60 de minute.

Programarea se face prin completarea formularului de mai jos:

Programări Psihoterapie

Data și ora:
Pentru a selecta mai multe ore, ține apasată tasta CTRL atunci când le selectezi.