TraineriiAndreea Neacșu

Andreea Neacșu

- trainer -

Andreea Neacșu:

  • A studiat Ingineria Pedagogică a Formării adulților în Paris.
  • Specialist în învățarea adulților, a absolvit un program de masterat în Train the Trainers în București. 
  • A fost implicată în numeroase proiecte pentru tineret, colaborănd cu organizații internaționale
  • Are la activ mai mult de 250 de ore de training soft skills livrate

Principalele ei subiecte de training sunt: învățare, comunicare, self-leadership, dinamica de grup, creativitate, storytelling, public speaking. Pasiunea ei este să faciliteze dezvoltarea indivizilor și a organizațiilor. 

Mai Mult

Ina Custură

Ina Custură

- trainer, coach -

Numele meu este Ina Custură. Sunt NLP Trainer, NLP Master și co-fondator al proiectului Călătorii prin Sunet, iubitor de viață și de oameni. Sunt un om pasionat de dezvoltare personală și îmi doresc să împărtășesc din cunoștințele și experiențele acumulate de-a lungul anilor de formare în psihologie și programare neuro-lingvistică.

Obiectivul meu este de a aduce o schimbare pozitivă în viețile oamenilor și fac acest lucru folosind instrumente specifice din programarea neuro-lingvistică în ședintele de coaching.

Mă intrigă calitățile unice ale oamenilor din jurul meu și îmi place să-i ajut să-și descopere potențialul.

Mălina Chirea

Mălina Chirea

- trainer -

Mălina Chirea:

  • CoFondator și Chief Happiness Ambassador al Asociației Inițiativa pentru Fericire
  • Facilitator colaborator UNCTAD.
  • Are peste 200 de ore de experiență în practica de consilier de dezvoltare personală certificat
  • Are peste 500 de ore de experiență în practica de trainer certificat.

Mălina a participat și la formări în cadrul Programării Neuro Lingvistice prin cursul Mindmaster START și a obținut titlul de NLP Practitioner în cadrul cursul organizat de Competent Consulting.

Mai Mult

Octavian Baban

Octavian Baban

- trainer meditație -

Octavian este coach de dezvoltare personală și promotor al meditației ca un obicei sănătos de nelipsit în evoluția conștientă a fiecărui om.

Octavian practică zilnic meditația de mai bine de 5 ani de zile, perioadă în care a fost în repetate rânduri la mai multe retreaturi de 10 zile în tăcere si în care a învățat alături de unii din cei mai buni îndrumători, atât din România, cât și din afară.

Vlad Negrilă

Vlad Negrilă

- trainer, coach -

Numele meu este Vlad Negrilă. Sunt NLP Trainer, NLP Master şi co-fondator al proiectului Călătorii prin Sunet. Sunt pasionat de NLP, psihologie socială şi comportamentală şi am ales meditaţia ca hobby principal.

Am întâlnit prima dată programarea neuro-lingvistică în 2006 şi de atunci este obiectivul meu să fac o schimbare pozitivă în mine şi în lumea din jur. Tocmai de aceea, cu cât ai mai multe opţiuni într-o anumită situaţie şi devii flexibil, acest lucru te ajută să aduci o rezolvare, pace şi linişte în conflictele pe care le ai cu ceilalţi oameni.

Coaching-ul cu NLP îţi oferă intrumente specifice pe care poţi să le aplici în fiecare zi, astfel încât să faci schimbări majore, pozitive, în modul în care gândeşti, te simţi şi modul în care acţionezi.

 Scopul meu este şi să te învăţ cum poţi să aplici procesele NLP, astfel încât mintea ta să le generalizeze în cât mai multe situaţii şi în momentul în care faci o schimbare, aceasta să-şi lase amprenta într-un mod pozitiv şi în alte domenii ale vieţii tale, precum o pietricică pe care o arunci în apă şi valurile ei se propagă spre ţărm. Abia aştept să ne întâlnim...

Mai Mult